Information efter branden

Falkenberg 2017-04-26
Kära hyresgäst,

Natten till tisdag den 18 april 2017 drabbades vår huvudbyggnad på Gjuterivägen 6 i Falkenberg av en omfattande brand. Tyvärr totalförstördes hela byggnaden och allt som förvarades där är borta.

På grund av dessa omständigheter uppsägs härmed alla hyresavtal för lokaler i den drabbade fastigheten med omedelbar verkan.

Vi har i nuläget ingen mer information än den vi delat med er på vår hemsida och på Facebook. Vi är ledsna och bedrövade och kan inte nog uttrycka hur ledsna vi är över det som har hänt. 

De hyresavgifter som redan är betalda och inte kommer kunna utnyttjas kommer att återbetalas. Vänligen sänd ett e-mail med ditt namn och kontonummer till Erika på erika@eirefelt.se

Vi ber er att ha överseende med att återbetalningen kan dröja ett tag på grund av att även vårt kontor brann och administrationen tar lite längre tid nu i början.

För vidare information följ oss på Facebook: Eirefelt Self Storage. Har du ytterligare frågor eller funderingar så tveka inte att ringa oss på 0346-12000. 

Bästa hälsningar
Martin Eirefelt

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>